Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ontwaken in het wilde hart van Nederland

oktober 17 @ 08:00 - 11:00

€30

De herfst is begonnen, dagen zijn korter, ochtenden frisser, bossen verkleuren en paddestoelen schieten uit de grond. De tijd voor het spotten van wild. We verzamelen vlak voor zonsopkomst bij WildWise in Ugchelen, midden op de Veluwe. Zodra de zon boven de horizon verschijnt, gaan we het bos in. We lopen door bossen, over heide en stuifzand in het wilde hart van Nederland. Dit is beschermd natuurgebied en leefgebied van wolven, wilde zwijnen, wisenten, edelherten, reeën, raven, vossen en dassen. Terwijl het langzaam lichter wordt, ervaren we hoe de natuur ontwaakt en zich opmaakt voor een nieuwe dag.
Onderweg vertel ik alles over dit bijzondere gebied en de wilde dieren die hier in vrijheid leven. We speuren naar sporen en met wat geluk weten we wild te spotten. We sluiten de wandeling af met koffie of thee & wat versgebakken lekkers.

De wandeling kost 30 euro per persoon inclusief hapje en drankje. Ga je mee? Stuur me een mail sebastiaan@wildwise.nl of app 06-42523101. Ga je liever met eigen gezelschap op een andere dag of andere tijd? Boek dan een privéwandeling

Wildwilde-wildwandeling-veluwe-ontwaken-zonsopkomst

 

Gegevens

Datum:
oktober 17
Tijd:
08:00 - 11:00
Kosten:
€30

Locatie

Wildwise
Hoog Buurloseweg 104
Ugchelen, 7339EL Netherlands

Organisator

Wildwise
Bekijk de site van Organisator