Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwaken in het wilde hart van Nederland

november 28 @ 08:15 - 11:15

€30

Novemberochtenden zijn sprookjesachtig met hun kalme stilte, nevelige grijstinten, dauwdruppels en bijna kale bomen met grillige vormen.
Zodra de zon boven de horizon verschijnt gaan we met een kleine groep de natuur in voor een stevige wandeling door afwisselend Veluws landschap: smalle bospaden, weidse heidevelden en uitgestrekt stuifzand. Terwijl het langzaam licht wordt, doorkruisen we het leefgebied van edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen, dassen, raven, wisenten en wolven. Overal om ons heen zien we hun sporen, maar of het wild zich ook laat zien, is altijd weer een verrassing. Dat maakt een de vrije wildbaan leuk, het is iedere keer anders en je weet nooit wat je tegenkomt.
Onderweg neem ik je mee in de verhalen over de historie van het gebied en leer ik je kijken naar bomen, planten en dieren die hier leven. Naar hun verbondenheid en samenwerking. Als je dat eenmaal doorhebt, ga je steeds meer zien. We sluiten de wandeling af met een warme kop koffie of thee met wat versgebakken lekkers bij de Land Rover.

Deze wildwandeling kost 30 euro per persoon, inclusief koffie/thee/lekkers. Ik loop met een kleine groep van maximaal 8 wandelgasten. Ga je mee? Stuur me een mailtje sebastiaan@wildwise.nl of app 06-42523101

WildWise Veluwe November Ochtendmist

Gegevens

Datum:
november 28
Tijd:
08:15 - 11:15
Kosten:
€30

Locatie

Wildwise
Hoog Buurloseweg 104
Ugchelen, 7339EL Netherlands

Organisator

Wildwise
Bekijk de site van Organisator