Wildwandeling rondom de eeuwenoude landbouwenclave Hoog Buurlo in het hart van de Veluwe tijdens de laatste lichte uren van de dag, in het gouden licht vlak voor zonsondergang. Het moment waarop edelherten en wilde zwijnen nog wat grazen op de open plekken in het bos. Bijgestaan door een orkest van luid fluitende vogels. De dag loopt op z’n einde, een hele mooie tijd voor een wildwandeling. Onderweg vertel ik je alles over dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Noordwest-Europa en het Veluwse wild dat hier in alle vrijheid leeft. Zoals edelherten, wilde zwijnen, reeën, raven, dassen, vossen, wisenten en wolven. Na een ontspannen wandeling van ongeveer drie en half uur komen we terug bij het vertrekpunt waar een hapje en drankje op ons wachten.

Deze wandeling duurt vier uur en kost 30 euro per persoon inclusief hapje en drankje na afloop. Vertrektijd afhankelijk van datum: 4 uur voor zonsondergang. Zin om mee te gaan? Bel of app 06-42523101 of mail sebastiaan@wildwise.nl
Beschikbare data, zie agenda.

Foto wilde zwijnen: Paul Milo

 

Wij dragen 5% van de ticketprijs af aan Staatsbosbeheer voor natuurherstel op de Midden-Veluwe. Zo help je door deel te nemen aan onze wandelingen mee aan het behouden van dit bijzondere natuurgebied.