We gaan met een kleine groep op pad in het mooie glooiende landschap van ‘t Leesten. Je vindt hier behalve bos en heide, ook prachtige beken, sprengen en vennen. Onderweg speuren we naar sporen en vertel ik je alles over het Veluwse wild dat hier leeft. En natuurlijk mag je me er ook alles over vragen! Ik laat je zien hoe de bomen, planten en dieren met elkaar verbonden zijn en samenwerken. Als je leert om te kijken, ga je steeds meer zien.

Voor deze wat kortere wandeling vertrekken we bij het Informatiecentrum van Staatsbosbeheer bij Bospaviljoen ’t Leesten. We lopen met een kleine groep ongeveer 1,5 uur in een rustig tempo. Voor iedereen – van jong tot oud – goed te doen. Deelname is €15,- per persoon en €10,- voor kinderen t/m 12 jaar. Honden mogen aangelijnd mee.

Zin om mee te gaan? Bel Sebastiaan: 06-42523101 of mail sebastiaan@wildwise.nl. om te reserveren. Deze wandeling kan ook worden geboekt als privéwandeling (max 20 personen, dag en tijd in overleg).

*Foto van ‘t Leesten met dank aan Mandy Hendriks

 

– Professionele gids, woont in het gebied
– Vertrekpunt: Staatsbosbeheer Informatiecentrum ‘t Leesten, Hoenderloseweg 191, Ugchelen
– Kleine groep van maximaal 8 personen
– Duur activiteit 1,5 uur
– €15,- en €10,- voor kinderen t/m 12 jaar
– Honden mogen aangelijnd mee
– 5% ticketprijs komt ten goede aan natuurherstel
– Reserveren: sebastiaan@wildwise.nl of 06-42523101

Wildwise Veluwe Staatsbosbeheer

Wij dragen 5% van de ticketprijs af aan Staatsbosbeheer voor natuurherstel op de Midden-Veluwe. Zo help je door deel te nemen aan onze wandelingen mee aan het behouden van dit bijzondere natuurgebied.

Wildwise Natuurspotten Leesten Veluwe