Land Rover road trip Veluwe

Stap in de Land Rover voor een tocht over de mooiste verharde en onverharde wegen van de Veluwe. Terwijl je het bosrijke Veluwse landschap aan je voorbij ziet trekken, vertel ik je alles over dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-West Europa. Over de historie, de dynamiek en het wild dat hier in alle vrijheid leeft. Zoals natuurlijk de edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en dassen, maar ook wolven en wisenten.
Onderweg stoppen we op bijzondere plekken voor een wandeling in de natuur en een hapje en drankje uit de picknickmand. Wie weet hebben we het geluk om één of meer wilde dieren van de Veluwse Big5 te spotten. Vanzelfsprekend rijden en lopen we alleen op wegen en tijden die zijn toegestaan, zonder de natuur of het wild te verstoren.

Deze privé-road trip met Land Rover, professionele natuurgids en gevulde picknickmand duurt ruim vier uur en kost 250 euro. De road trip is te boeken voor minimaal (en maximaal) twee personen. Vertrektijd in overleg. Zin om mee te gaan? Bel of app 06-42523101 of mail sebastiaan@wildwise.nl dan bespreken we de mogelijkheden.