Land Rover road trip Veluwe

Stap in de Land Rover voor een tocht over de mooiste verharde en onverharde wegen van de Veluwe. Terwijl je het bosrijke Veluwse landschap aan je voorbij ziet trekken, vertel ik je alles over dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-West Europa. Over de historie, de dynamiek en het wild dat hier in alle vrijheid leeft. Zoals natuurlijk de edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en dassen, maar ook wolven en wisenten.
Onderweg stoppen we op bijzondere plekken voor een wandeling in de natuur en een hapje en drankje uit de picknickmand. Wie weet hebben we het geluk om één of meer wilde dieren van de Veluwse Big5 te spotten. Vanzelfsprekend rijden en lopen we alleen op wegen en tijden die zijn toegestaan, zonder de natuur of het wild te verstoren.

Deze privé Land Rovertocht met professionele natuurgids en gevulde picknickmand duurt ruim vier uur en is te boeken voor één tot drie personen (of twee volwassenen en twee kinderen). De Land Rovertocht kost €250 voor één of twee personen en €275 voor drie personen (of twee volwassenen en twee kinderen). Vertrektijd in overleg. Zin om mee te gaan? Bel of app 06-42523101 of mail sebastiaan@wildwise.nl dan bespreken we de mogelijkheden.

Land Rover road trip bij volle maan
We vertrekken als het nog licht is, genieten van de zonsondergang en zien het langzaam donker worden. Bij het licht van de volle maan zwerven we over de mooiste wegen hartje Veluwe, door de dichte bossen en langs glooiende heidegebieden. Langzaam wennen onze ogen aan de duisternis. De sfeer buiten is magisch; sprookjesachtige silhouetten van bomen en struiken.
Het lijkt rustig maar vergis je niet, om ons heen is van alles gaande. Wilde zwijnen wroeten in de bermen, bosuilen roepen, vossen struinen, marters jagen en edelherten schieten de weg over. Wie van hen laat zich vanavond aan ons zien?

We maken een stop om de benen te strekken en genieten van oorverdovende stilte en de opklimmende volle maan. De picknickmand gaat open voor een hapje en een drankje onder de sterren. Daarna weer de Land Rover in, we zwerven verder. Onderweg neem ik jullie mee in de verhalen over de Veluwe en de wilde dieren die hier in vrijheid leven. De tocht eindigt rond middernacht daar waar we zijn vertrokken.

De volle maan Land Rovertocht kost €250 voor één of twee personen en €275 voor drie personen (of twee volwassenen en twee kinderen), inclusief de leukste natuurgids van de Veluwe als chauffeur en een hapje en drankje onderweg. Een combinatie van een wat langere wandeling en rijden met de Land Rover is ook mogelijk.

Wildwise Veluwe Land Rover Volle Maan
Wildwise Veluwe Land Rover sterren kijken
Wildwise edelherten Veluwe