De natuur is een consciëntieus ondernemer. Simpelweg omdat ze anders niet kan voortbestaan. Ze is een goede netwerker en verbindt zich met de omgeving om haar heen. Laat je inspireren door de ingenieuze manier waarop de natuur haar zaken heeft georganiseerd. Wat we er vandaag zien is het resultaat van 3,8 miljard jaar research & development, waarbij alleen de meest succesvolle strategieën en oplossingen het hebben gehaald. Dat maakt de natuur tot een rijk voorbeeld voor mens en organisaties. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, leiderschap, zelforganisatie en sociale verbondenheid.

Ik neem organisaties, teams en collega’s mee voor een wandeling in het prachtige gebied rondom Hoog Buurlo in het hart van de wilde Veluwe. Om geheimen van de natuur te ontdekken en je er met al jouw zintuigen mee te verbinden. Laat je inspireren door een geweldige ondernemer!

Heb je interesse in deze wandeling? Of wil je er meer over weten? Neem even contact op via 06-42523101 of sebastiaan@wildwise.nl

Agenda