Wildwandelingen

Ontspannen wildwandelingen hartje Veluwe met lokale natuurgids Sebastiaan van Empel. Struinen over smalle bospaden, brede beukenlanen, weidse heidevelden en uitgestrekt stuifzand. Dit is het leefgebied van edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen, dassen, raven, wolven en wisenten. Laat je verrassen door spechten, kiekendieven, veldleeuweriken en bosuilen. Ik neem je mee in de verhalen over dit grootste aaneengesloten natuurgebied van West-Europa en de wilde dieren die hier in vrijheid leven. En ik leer je kijken naar bomen, planten en dieren. Naar hun verbondenheid en samenwerking. Als je dat eenmaal doorhebt, ga je steeds meer zien.

Wildwandeling in klein gezelschap
Meewandelen met een van onze geplande wandelingen kost 30,- euro per persoon (inclusief hapje en drankje). We lopen ruim drie uur met een kleine groep van maximaal acht wandelgasten. Aankomende wandelingen

Wildwandeling privé
Wandelen met natuurgids Sebastiaan en een eigen gezelschap op een dag en tijd naar wens. Te boeken met maximaal tien personen en kost 150,- euro (inclusief hapje en drankje). 

Wildwandeling in groter gezelschap
Wij verzorgen ook wandelingen voor grotere groepen i.s.m. een tweede (of meer) gids(en). Prijs op aanvraag

Land Rover tocht hartje Veluwe 
De Land Rover tocht met natuurgids Sebastiaan achter het stuur en gevulde picknickmand op de achterbank is te boeken voor maximaal twee personen. De Land Rovertocht duurt drie uur en kost 195 euro (voor max. twee personen) inclusief hapje en drankje. Vertrektijd in overleg.