Voor organisaties

De gouden regels van de natuur 

De natuur is een consciëntieus ondernemer. Simpelweg omdat ze anders niet kan voortbestaan. Ze is een goede netwerker en verbindt zich met de omgeving om haar heen. Laat je inspireren door de ingenieuze manier waarop de natuur haar zaken heeft georganiseerd. Wat we er vandaag zien is het resultaat van 3,8 miljard jaar research & development, waarbij alleen de meest succesvolle strategieën en oplossingen het hebben gehaald. Dat maakt de natuur tot een rijk voorbeeld voor mens en organisaties. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, leiderschap, zelforganisatie en sociale verbondenheid.


Ik neem organisaties, teams en collega’s mee voor een wandeling in het prachtige gebied rondom het imposante zendstation in Radio Kootwijk. Om geheimen van de natuur te ontdekken en je er met al jouw zintuigen mee te verbinden. Laat je inspireren door een geweldige ondernemer!

Contact

Ik heb een lange wandeling gemaakt met Sebastiaan van WildWise. Wat leuk om de verhalen te horen bij al dat er te zien valt. Hij weet veel en kan er goed over vertellen. Door zijn ogen zie je veel meer dan je zelf zou zien. In de bronsttijd komen we terug met het gezin om te horen en te zien wat de herten doen. Daarnaast kunnen we het maken van een wandeling met Sebastiaan zeker ook aanbevelen als je alleen of met je eigen groepje op pad wil. Maatwerk past hem goed en hij weet de interessante plekken op de heide en in het bos feilloos te vinden! Kwaliteit, professionaliteit, waarde.

Martine via Google, augustus 2020