Een kalme tocht te voet dwars door dit grootse natuurgebied. Ruimte, ruisende bomen, boslucht, overvliegende trekvogels. Weldadig voor je zintuigen, kalmerend voor je brein. Ik neem jullie een paar uur mee naar buiten. Over smalle bospaden, oude zandwegen, statige beukenlanen, stuifzand, anywhere the wind blows. We geven ons over aan de elementen, aan geluiden en geuren van de vrije natuur en komen terug als de rust zelve.

Deze activiteit duurt ongeveer drie uur en kost 30 euro per persoon inclusief hapje en drankje na afloop. Zin om mee te gaan? De data voor wandelingen met een kleine groep van maximaal 8 personen vind je in de agenda. Liever met eigen gezelschap op pad? Dat kan, hier vind je de informatie over een privéwandeling. Boeken of vragen? Bel of app Sebastiaan 06-42523101 of mail sebastiaan@wildwise.nl

 

Wandeling stille Veluwe

– Professionele gids, woont in het gebied
– Kleine groep van maximaal 8 personen
– Duur activiteit ruim drie uur
– €30 per persoon, inclusief hapje en drankje
– 5% ticketprijs komt ten goede aan natuurherstel
– Boeken: sebastiaan@wildwise.nl of 06-42523101

Wildwise Veluwe Staatsbosbeheer

Wij dragen 5% van de ticketprijs af aan Staatsbosbeheer voor natuurherstel op de Midden-Veluwe. Zo help je door deel te nemen aan onze wandelingen mee aan het behouden van dit bijzondere natuurgebied.