#17 uur in de natuur

Trek de deur achter je dicht, laat de stad achter je en rij in een uurtje naar het wilde hart van Nederland. Daar haal ik jullie aan het begin van de avond op bij de afgesproken plek. Na een avond sterren kijken met een lekker hapje en drankje, duik je de tent in voor een overnachting midden in het bos. Vanuit je slaapzak hoor je bomen ruisen, bosdieren rondscharrelen en uilen, reeën en vossen roepen. De vogels wekken je bij dageraad en zodra de zon boven de horizon verschijnt gaan we op pad.

We lopen in alle vroegte door het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-West Europa. Een gevarieerd landschap met een rijke geschiedenis en een gouden toekomst. Dit is het leefgebied van grote zoogdieren, zoals edelherten, reeën, vossen, dassen, wilde zwijnen, wisenten en wolven. En van heel veel soorten vogels, insecten reptielen en amfibieën. Onderweg vertel ik over het gebied en de bomen, planten en wilde dieren die hier in vrijheid leven. Als we na een paar uur terugkomen bij de tenten staat er een ontbijt voor ons klaar. Een fijne selectie van de lekkerste producten hier uit de omgeving. Ongeveer zeventien uur nadat ik jullie heb opgehaald, breng ik jullie met de Land Rover weer terug naar de bewoonde wereld.

Dit avontuur is vanaf 1 april te boeken met twee personen of met vier personen (je deelt de tent met je eigen gezelschap). Je hoeft alleen je slaapzak mee te nemen, wij zorgen voor de rest. Meer weten? Stuur me een mailtje sebastiaan@wildwise.nl of bel of app 06-42523101, dan vertel ik je er graag alles over.